Apartmani se nalaze u izrazito mirnom naselju Kijac u Njivicama, oko 500 m od mora. U naselju ima nekoliko sportskih terena, a uz more su uređene šetnice od Njivica do Malinske.
 Kijac Njivice

S obzirom na strane svijeta, apartmani su smješteni onako kako je to prikazano na ekranu. Desna je strana istočna, a lijeva zapadna.

 Apartmani Kalinić NjiviceApartman 5
 Na podu apartmana je laminat. Sjeverni apartman (apartman1) veličine je ~54 metra kvadratna, a južni (apartman2) ~50 metara kvadratnih.
Svaki apartman ima kuhinju sa sudoperom štednjakom i hladnjakom, a južni apartman ima i hladnjak za duboko zamrzavanje. Svaka kupaonica ima umivaonik, tuš WC i bide, a dnevni boravak TV i po potrebi DVD player. Sobe su dvokrevetne s francuskim ležajem i ormarom. U dnevnom boravku može se urediti krevet za jedno ili dvoje djece, a za malu djecu imamo dječiji krevetić.
Terase su natkrivene i na njima se nalaze garniture za sjedenje. Roštilj je zajednički, a može se koristiti u svako doba.
Parkiralište je natkriveno mrežom tako da su automobili u sjeni.
Pogledajte Photo Album
.
Studio1 i studio2 namijenjeni su mladima i mladim bračnim parovima s malom djecom. I jedan i drugi studio na podu imaju laminat boje javora. Studio1 veličine je ~20 m2, a studio2 ~30 m2. Svaki studio ima bračni krevet, ormar, stol i stolice, mini kuhinju s velikim hladnjakom i prostranu kupaonicu. Pomoćni ležaj u studiu1 isključivo je za jednu osobu, a u studiu 2 za dvije osobe. Za oba studia terasa je zajednička što je upravo idealno za parove - prijatelje. Terasa je natkrivena, a uz roštilj je još jedna terasa za slučaj da želite provesti večer u miru ili uz vino.
Apartmani Kalinić Njivice
Pogledajte Photo Album
.
Dvorište je veliko i ograđeno pa je idealno za djecu, a noćna rasvjeta je diskretna i osvjetljava svaki kutak dvorišta.
U vrtu rastu mirisne biljke: lavanda, kadulja, ružmarin, menta, limeta, vrijesak, origano i sl., a trudimo se da naš vrt uvijek bude mirisan i zelen.

Pogled na vrt
Apartmani Kalinić Njivice
.
Pogled na more
Regata Njivice Apartmani Kalinić Njivice
.
Naša glavna plaža šljunčana s blagim prirastom dubine, a u plitkom dijelu je sitni pijesak što je pogodno za igre u vodi. Pogled na plažu
Plaža Kijac Njivice
Uz more su uređene šetnice od Njivica do Malinske. Od naše kuće do mora i do centra Njivica laganom šetnjom stigne se za dvadesetak minuta, a do Malinske za ~60 min.
Mapa šetnica
Šetnice Njivice Malinska
Želimo vam ugodan boravak

©kalinic-krk