Apartmanházunk Njivice Kijac csendes részén épült kb. 500 méterre a tengertől. Sportolási lehetőség van a környéken. A tenger mellett egy gyönyörű, hosszú sétány vezet Malinskába.
 Kijac Njivice

Az apartmanok elhelyezkedése a rajzon látható. A jobb oldal a keleti rész, a bal oldal pedig a nyugati.

 Apartmanok Kalinic Njivice Apartman 5
A padló laminált parkettával van burkolva. Az északi apartman 54 m2, a déli 50 m2.
Mindegyikben van 2 hálószoba (franciaágy, szekrény), fürdőszoba ( mosdó, zuhany, WC, bidé), jól felszerelt konyha mosogatóval és hűtővel, a nappaliban TV és rádió is van. A nappali pótágyazható, igény szerint gyermek részére kiságyat is tudunk biztosítani.
A fedett teraszon asztal és székek vannak, a közös tűzrakóhelyet bárki, bármikor használhatja.
Parkolási lehetőség a ház előtt van.
.
A stúdió 1 és 2 apartmanok: Főleg fiatal pároknak és kisgyermekes családoknak ajánljuk. Mindkét stúdió padlója laminált parketta. Az 1-es stúdió 20 m2, a 2-es 30 m2. Mindkettőben van egy franciaágy, szekrény, asztal székekkel, kis konyha hűtővel és fürdőszoba. A pótágy az 1-es stúdióban egy személy részére alkalmas, a 2-es stúdióban két személy részére. A két stúdiónak közös, fedett terasza van, ami baráti társaságoknak ideális. A tűzrakóhely mellett még egy terasz található arra az esetre, ha egy csendes estét akar eltölteni egy üveg bor mellett
Apartmanok Kalinic Njivice
.
Az udvar nagy és bekerített, és ideális a gyermekek számára, és az éjszakai világítás diszkrét és megvilágítja minden sarkában az udvaron.
A kertben illatos növények nőnek: levendula, zsálya, rozmaring, menta, lime, menyhal, oregánó, stb, és arra törekszünk, hogy kertünk mindig fűszeres és a zöld.

Kertre néző
Apartmanok Kalinic Njivice Apartmanok Kalinic Njivice
.
Nézd meg a tenger
Regatta Njivice Apartmanok Kalinic Njivice
.
Fő kavicsos strand enyhe növekedés a mélység a sekély része a finom homok, amely ideális a vízi játékok. Nézd meg a strand
Pebble Beach Kijac
Több sétákat rendezik Njivica Malinska. A mi házunk a tenger és a város Njivica sétáló eléri a húsz percet Malinska a ~ 60 perc.
Site séta
Malinska Kijac
Szeretnénk Önnek egy kellemes üdülés

©kalinic-krk