Apartmanházunk a Krk sziget észak-nyugati részén helyezkedik el, szép kilátással Kosztrenára, Opátijára,Rijekára, Lovranra, Moscenicere és a Cres szigetre. Megközelíthet minket autóval, hajóval és repülővel.

Térkép a Krk-sziget

 

 

 

 

 

 

 


Ha szárazföldön jön, akkor az otok Krk és az Aerodrom útjelzéseket kell követni. Ha tengeren viharos időben érkezik, akkor érdemes a szélvédett Kijac öbölben kikötni, repülővel pedig az Aerodrom Rijeka-ra érkezik, ami 6 km-re van Njivicétől.Akár szárazföldön, akár légi úton érkezik, az első település a Krk szigetre érve Omisalj, ahol egy hideg itallal felfrissítheti magát, bár innen már csak 6 km Njivice.

.... Google maps Google maps

Google Earth : Apartmani Kalinić

Garmin: N 45 09.042 E 14 32.445
AdriaROUTE 2.1: Apartmani Kalinic

Here Map - Apartmani Kalinić

MapCode: HRV CMR.T51

 

A szigetre beérve a főúton haladva három kijárat vezet Njivicére. A legegyszerűbben úgy juthat el hozzánk, ha a harmadik kijáratnál (NJIVICE-KIJAC) fordul jobbra. Kb. 100 méter után balra kell fordulni a Kijac jelzésnél. 50 méter után újra balra kell fordulni, ez már a mi utcánk
Kijac NjiviceKijac Njivice
Címünk: Gromacine 24, telefon: 385-51-847-147. Ha bejelenti, mikor érkezik, szívesen látjuk egy hideg italra vagy kávéra.
Apartmanok Kalinic KRK Apartmanok Kalinic KRK

Kérjük pontosan kövesse az útjelzéseket.
Horvátország Horvátország
Jó utat!

©kalinic-krk