Suntem pe coasta de nord-vest a inseulei Krk, oferind o priveliste superba spre Opatija, Rijeka, Lovra, Mošæenice si insula Cres. Puteti sa ajugneti la noi pe sosea, pe mare sau chiar pe ruta aerului.

Harta de pe insula Krk

 

 

 

 

 

 

 


Daca veniti pe sosea, urmati indicatoarele "Insula Krk" si "Aerodrom". Daca prindeti vreme reape mare, puteti sa ancorati in golful Kijac care este bine foarte protejat. Aerodromul Rijeka se alfa la 6 km de Njivice, data veniti cu avionul. Cel mai apropiat sat este Omišalj. Va puteti opri acolo pentru o bautura rece, iar Njivice este al numai 6 km de dumneavoastra.

.... Google maps Google maps

Google Map: Apartmani Kaliniæ

Garmin: N 45 09.042 E 14 32.445
AdriaROUTE 2.1: Apartmani Kalinic

Here Map - Apartmani Kaliniæ

MapCode: HRV CMR.T51

 

Sun trei iesiri de pe soseaua principala spre Njivice. Cel mai simplu mod de a ajunge la noi este sa virati dreapta la atreia ioesire (Njivice - Kijac). Mergeti in jur de 100 metri si luati-o pe prima la stanga (este un indicator spre Kijac). Vlrati pe urmatoarea strada al stanga (aproximativ 50 de metri) si va veti alfa pe strada noastra - Gromaèine.
Kijac NjiviceKijac Njivice
Ne gasiti pe Gromacine 24. Sunati-ne la 385-51-847-147 daca nu ne gasiti. Daca ne anuntati ora sosirii va vom inatampina cu o bautura rece sau cafea.
Apartamente Kalinic Njivice

Va rugam sa respectati semne
Semne pe drum în Croația Semne pe drum în Croația
Călătorie plăcută

©kalinic-krk